ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Νεκρή 15χρονη στο Κολόμπους από πυρά αστυνομικού

ΗΠΑ: Νεκρή 15χρονη στο Κολόμπους από πυρά αστυνομικού

Νεκρή από τα πυρά αστυνομικού, έπεσε μια 15χρονη κοπέλα από το Κολόμπους των ΗΠΑ.

Στον απόηχο της δίκης για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, άλλη μία υπόθεση με θύμα μία ανήλικη αυτή τη φορά, από αστυνομικό, έρχεται να ταράξει τις ΗΠΑ.

Η νεαρή Μακίγια Μπράιαντ είναι το θύμα, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η αστυνομία έλαβε κλήση για προσπάθεια μαχαιρώματος στα νοτιοανατολικά της περιοχής.

Σύμφωνα με την θεία της 15χρονης, υπήρξε μία διένεξη της Μακίγια μαζί με ένα άλλο πρόσωπο. Η νεαρή, όπως είπε η θεία της, είχε ένα μαχαίρι στην κατοχή της, όμως το πέταξε πριν την πυροβολήσει ένας αστυνομικός.

Η είδηση έγινε αμέσως γνωστή στην περιοχή, με κατοίκους να φτάνουν στο σημείο και να φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Ο δήμαρχος της πόλης, Αντριου Γκίνθερ, ανέφερε πως δεν είναι ακόμη γνωστές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, ωστόσο τόνισε πως υπάρχει κάμερα που έχει καταγράψει τα πάντα και σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.