ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Έρχεται το τέλος στην αποστολή μηνυμάτων στο 13033 – Οι 2 πιθανές ημερομηνίες

Έρχεται το τέλος στην αποστολή μηνυμάτων στο 13033 – Οι 2 πιθανές ημερομηνίες

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκεται η χώρα, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρώτο και βασικό που θα πραγματοποιηθεί είναι η κατάργηση της αποστολής μηνυμάτων στο 13033 για την έξοδο από το σπίτι μας.

Η μια ημερομηνία κατάργησης του SMS στο 13033 για έξοδο από το σπίτι είναι η 3η Μαΐου, όταν θα ανοίξει η εστίαση. Όπως μάλιστα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν έχει τεθεί θέμα SMS για την εστίαση και είναι κάτι που θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί λογικό πως δεν θα χρειάζεται η αποστολή SMS για να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί, ενώ ανάλογη ήταν και η προσέγγιση του για τις διαδημοτικές μετακινήσεις για την εστίαση.

Εναλλακτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η δεύτερη ημερομηνία για την κατάργηση των SMS είναι η 15η Μαΐου όταν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, επομένως τότε θα εκλείψει η ανάγκη να υπάρχει στη ζωή μας το υποχρεωτικό μήνυμα που στέλνουμε για να μετακινηθούμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.