Φλώρινα: Ανήλικη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από δύο νεαρούς

Φλώρινα: Ανήλικη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από δύο νεαρούς

Μια 17χρονη, κατήγγειλε στην Ασφάλεια, πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε εξωτερικό χώρο από τρεις νεαρούς, τους οποίους κατονόμασε και ανέφερε ότι έκανε παρέα μαζί τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ανήλικη κοπέλα, ο βιασμός της συνέβη το καλοκαίρι του 2020 με δράστες δυο 21χρονους και έναν 24χρονο.

Ωστόσο, αν και είχε αποφασίσει να μην μιλήσει για την τραυματική της εμπειρία, άλλαξε γνώμη πριν από μερικές ημέρες, όταν ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες έστειλε σε συγγενικό της πρόσωπο μια γυμνή φωτογραφία της από εκείνη την ημέρα.

Η 17χρονη ζήτησε να ερευνηθεί αν το οπτικό υλικό από τον βιασμό της έχει διοχετευθεί στο διαδίκτυο.

​​​​​​​Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας που έδωσε εντολή να κληθούν για να καταθέσουν οι τρεις νεαροί και να εξεταστούν τα κινητά τους και οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

​​​​​​​Ωστόσο, η ανήλικη δεν εξετάστηκε από ιατροδικαστή καθώς τα όποια ίχνη βιασμού θα έχουν εκλείψει, αφού το γεγονός συνέβη πριν από ένα χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.