Ισπανία: Απειλητικό μήνυμα προς την υπουργό Τουρισμού – Παρέλαβε φάκελο με μαχαίρι (φώτο)

Ισπανία: Απειλητικό μήνυμα προς την υπουργό Τουρισμού – Παρέλαβε φάκελο με μαχαίρι (φώτο)

Ακόμη ένα συμβάν απειλητικών μηνυμάτων έλαβε χώρα σήμερα στην Ισπανία, όπου η Ρέγες Μαρότο έλαβε με το ταχυδρομείο ένα μαχαίρι με κόκκινα στίγματα.

Προ ημερών υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ασφαλείας και ο επικεφαλής του κόμματος Unidas Podemos έλαβαν απειλές για τη ζωή τους.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα, δήλωσε η πηγή αυτή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλη πηγή από το υπουργείο της Μαρότο ανέφερε πως δεν είναι σαφές εάν τα κόκκινα στίγματα πάνω στο μαχαίρι ήταν αίμα ή μπογιά.

Η Μαρότο, που προέρχεται από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, είναι υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού στην αριστερή κυβέρνηση της Ισπανίας από το 2018.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εσωτερικών Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς Unidas Podemos και η Μαρία Γκάμεθ, η οποία ηγείται της αστυνομικής δύναμης Guardia Civil, έλαβαν επίσης απειλητικές επιστολές για τη ζωή τους.

“Η σύζυγός σου, οι γονείς σου κι εσύ καταδικάζεστε σε θάνατο, τελειώνει ο χρόνος σας”, έγραφε η επιστολή που απευθυνόταν στον Ιγκλέσιας, πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ο Ιγκλέσιας ανάρτησε την επιστολή στο Twitter μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει επτά σφαίρες τις οποίες όπως είπε περιείχε ο φάκελος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.