ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βέλγιo: Συμμορία αλλοδαπών ξυλοκόπησε βουλευτή (βίντεο)

Βέλγιo: Συμμορία αλλοδαπών ξυλοκόπησε βουλευτή (βίντεο)

Ομάδα νεαρών αλλοδαπών κυνήγησε και ξυλοκόπησε στις Βρυξέλλες τον βουλευτή Mathias Vanden Borre.

Ο Βέλγος βουλευτής ήταν ανίκανοςνα κινηθεί για τρεις ημέρες, έπειτα από τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τους αλλοδαπούς.

Μάταια τους επαναλάμβανε πως είναι ευρωβουλευτής, ώστε να μην τον πειράξουν.

Η κάμερά του «συνέλαβε» την αρχή της επίθεσης.

«Μόλις δέχτηκα επίθεση, ξυλοδαρμό και σχεδόν με λήστευαν, καθώς περπατούσα στις Βρυξέλλες», ανέφερε ο βουλευτής των Βρυξελλών Mathias Vanden Borre (N-VA) στο Twitter την Τρίτη το απόγευμα, με το βίντεο να δείχνει πώς κυνηγείται από αλλοδαπούς.

Το περιστατικό συνέβη σε μια περιοχή κοινωνικής στέγασης, όπως την ονομάζουν. Ο Βάντεν Μπόρε τους είπε πολλές φορές ότι είναι βουλευτής των Βρυξελλών και ότι πρέπει να τον αφήσουν ήσυχο, κάτι που όμως δεν συνέβη.

«Με χτύπησαν δυνατά στο πρόσωπο», λέει ο Vanden Borre. «Τότε έτρεξα. Συνέχισαν να με ακολουθούν για λίγο. Ένας από αυτούς προσπάθησε να μπλοκάρει το δρόμο μου και να αρπάξει το τηλέφωνό μου, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήμουν σε θέση να καλέσω την αστυνομία στο τέλος του δρόμου και ήρθαν στο σημείο αρκετά γρήγορα».

Ο Βάντεν Μπόρε υπέβαλε καταγγελία δίνοντας τα βίντεο, στις αρχές. Μετά από εξέταση, ο γιατρός τον κήρυξε ακατάλληλο για εργασία για τρεις ημέρες.

«Είμαι πολύ σοκαρισμένος», λέει ο Vanden Borre. «Ζω εδώ, και δεν το περίμενα αυτό. Σίγουρα όχι στο φως της ημέρας. Ας ελπίσουμε ότι οι Αρχές θα φτάσουν σε αυτά τα παιδιά σύντομα. Δυστυχώς, αυτή είναι μια καθημερινή πραγματικότητα στις Βρυξέλλες. Είναι χρέος μου να το καταγγείλω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.