ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έκτακτες ανακοινώσεις Ν.Χαρδαλιά στις 6 για την άρση των SMS και την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων

Έκτακτες ανακοινώσεις Ν.Χαρδαλιά στις 6 για την άρση των SMS και την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στις 6 το απόγευμα τα νέα μέτρα.

Στην ενημέρωση που όπως έχει καθιερωθεί κάθε Τετάρτη γίνεται από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια θα είναι και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αφού δεν θα γίνει η ενημέρωση της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αναμένεται να ανακοινωθεί ότι δεν θα χρειάζεται από την Δευτέρα του Πάσχα να στέλνουμε sms για την εστίαση. Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η πλήρης κατάργηση των sms στο 13033.

Επίσημα οι διαδημοτικές μετακινήσεις απελευθερώνονται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, με το άνοιγμα της εστίασης.

Ωστόσο ήδη από το Μεγάλο Σάββατο αλλά και την Κυριακή του Πάσχα θα μπορούμε να μεταφερθούμε σε όποιο σημείο του νομού θέλουμε, με τον κωδικό 6 στο SMS.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις (SMS με κωδικός 6 για σωματική άσκηση) αυτή τη στιγμή, είναι ελεύθερες μόνο τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές επιτρέπονται μόνο για επισκέψεις σε καταστήματα και σε κομμωτήρια (SMS στο 13032).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.