ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην περιοχή Κοκκιναρέα – Αποχώρησε η πυροσβεστική – Ο στρατός απεγκλωβίζει άτομα με αναπηρία

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην περιοχή Κοκκιναρέα – Αποχώρησε η πυροσβεστική – Ο στρατός απεγκλωβίζει άτομα με αναπηρία

Η Πυροσβεστική δείχνει ανήμπορη να σταματήσει την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Σχίνο, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την περιοχή Χάνι Κοκκιναρέας.

Οι φλόγες έφτασαν στον οικισμό, ο οποίος εκκενώθηκε εσπευσμένα, ενώ δόθηκε εντολή να παρέμβει ο στρατός, προκειμένου να απεγκλωβιστούν άτομα με αναπηρίες

Από το σημείο δόθηκε εντολή να υποχωρήσουν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς υπήρχε κίνδυνος εγκλωβισμού τους.

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες και τα μποφόρ

Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή Σχίνο Λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση που παρείχε το απόγευμα της Πέμπτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, η φωτιά ξεκίνησε από καύση υλικών σε ελαιώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ έχει θέσει σε επιχειρησιακή ετοιμότητα το νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς και τα Κέντρα υγείας Μεγάρων και Ελευσίνας. Επίσης, έχει διαθέσει 5 ασθενοφόρα επιπλέον εκείνων που υπάρχουν συνήθως στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.