
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά που αγνοείται στον Στρυμονικό κόλπο, συνεχίζονται για έκτη μέρα.
Σήμερα εντάσσονται στις έρευνες και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.
Ο 43χρονος μαζί με τη σύζυγο του είχαν βγει με τη βάρκα τους για ψάρεμα στην περιοχή των Νέων Κερδυλίων. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το σκάφος ανετράπη. Η σύζυγος του 43χρονου κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει στη στεριά.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου και της βάρκας του. Οι έρευνες δεν σταματούν, ενώ σήμερα εντάσσονται στις έρευνες και βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος που «χτενίζουν» κυριολεκτικά όλη τη θαλάσσια περιοχή.
Ο πεθερός του 43χρονου άνδρα κ. Γιάννης Γκαλτσίδης επιβεβαίωσε στο newsit.gr πως οι έρευνες συνεχίζονται και πως όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη και πως προσεύχονται να έχουν σύντομα νέα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.