Κυβέρνηση: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:30 το Σάββατο 12/6 και κατάργηση από την 1η Ιουλίου (βίντεο)

Κυβέρνηση: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:30 το Σάββατο 12/6 και κατάργηση από την 1η Ιουλίου (βίντεο)

Από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιείται αυτή την ώρα η ενημέρωση για τον κορονοϊό, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στο υπουργείο βρέθηκε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις για τη χαλάρωση των μέτρων.

Σύμφωνα με αυτές όπως τις ανακοίνωσε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς έρχεται τροποποίηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και επιστρέφει η μουσική στα καταστήματα εστίασης.

Έτσι όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, μετά από εισήγηση της επιτροπής πάρθηκε η απόφαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τη 01:30 έως τις 05:00, αντί για τις 00:30 έως τις 05:00 που ισχύει σήμερα.

Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να καταργηθεί οριστικά την 1η Ιουλίου. Στην συνέχεια, ο υφυπουργός υπογράμμισε πως το Σάββατο 12 Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει και η μουσική στην εστίαση αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Δείτε live την ενημέρωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.