ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλόγρια κατηγορείται ότι έκλεψε 800.000 δολάρια από καθολικό σχολείο (βίντεο)

Καλόγρια κατηγορείται ότι έκλεψε 800.000 δολάρια από καθολικό σχολείο (βίντεο)

Η Mary Margaret Kreuper είναι μία ιδιαίτερη και όχι όπως όλες οι καλόγριες που γνωρίζουμε, καθώς δεν είχε ως πρωταρχικό στόχο να βοηθήσει τους άπορους.

Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται ότι μέσα σε μία δεκαετία, από το 2008 έως και το 2018, είχε αφαιρέσει από τους λογαριασμούς ενός καθολικού σχολείου πάνω από 800.000 δολάρια που τα έπαιζε στο καζίνο.

Η 79χρονη πλέον γυναίκα από την Καλιφόρνια, ήταν διευθύντρια στο Torrance’s St. James Catholic School και υπεύθυνη για τα χρήματα που μαζεύονταν από τους έρανους και τις συνεισφορές.

Τα ποσά που συγκέντρωνε, τα έβαζε κανονικά στην τράπεζα, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα όχι απλά σήκωνε διάφορα ποσά, αλλά κατέστρεφε και τα αρχεία.

Όταν λοιπόν η δράση της αποκαλύφθηκε, η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο όπου δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί, με τον δικηγόρο της να την δικαιολογεί ως εξής…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς αντιμετώπιζε μία ψυχική ασθένεια που θόλωνε την κρίση της και την οδηγούσε να κάνει πράγματα που διαφορετικά δεν θα έκανε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.