«Βουτιά» θανάτου για 3χρονο αγόρι – Έπεσε από το παράθυρο και το έφαγαν σκυλιά (βίντεο)

«Βουτιά» θανάτου για 3χρονο αγόρι – Έπεσε από το παράθυρο και το έφαγαν σκυλιά (βίντεο)

Σάλος έχει προκληθεί στο Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ, όταν ένα τρίχρονο αγόρι έχασε την ζωή του, καθώς έπεσε από το παράθυρο και στην συνέχεια τα σκυλιά της οικογένειας το κατασπάραξαν.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να βρίσκουν το μικρό αγόρι βαρύτατα τραυματισμένο.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και παρά την προσπάθεια των γιατρών, το αγόρι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα. Γείτονας δήλωσε στο κανάλι WABC ότι «η μητέρα του παιδιού έδωσε μάχη για να βγάλει το παιδί από τα σαγόνια των σκυλιών. Δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα. Είμαι συντετριμμένη. Δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη σε ένα παιδί μόλις τριών ετών. Ήταν μωρό. Θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί» δήλωσε η γείτονας Μαρία Ρόχα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι τα σκυλιά που κατασπάραξαν το αγόρι ανήκαν στην οικογένειά του και ζούσαν στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας του άτυχου παιδιού. Τα σκυλιά έχουν ήδη απομακρυνθεί και έχουν μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.