ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αρχαία Ολυμπία: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο 68χρονος που σκότωσε τον 77χρονο συγχωριανό του

Αρχαία Ολυμπία: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο 68χρονος που σκότωσε τον 77χρονο συγχωριανό του

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας καταδίκασε σε ισόβια τον 68χρονο που σκότωσε τον 77χρονο Αναστάσιο Βέργο στις 30 Μαρτίου του 2020 στα Άσπρα Σπίτια.

Το δικαστήριο έκρινε το έγκλημα ως ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράλληλα του επέβαλε πρόσθετη ποινή 11 ετών για δύο ακόμα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της συζύγου του θύματος, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά, αλλά κατάφερε να επιζήσει και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της 30ής Μαρτίου του 2020, με αιτία τις κτηματικές διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο άτυχος 77χρονος, μαζί με την σύζυγό του κατευθύνονταν με αγροτικό αυτοκίνητο σε χωράφι τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γεωργικές εργασίες, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους συνάντησαν τον 68χρονο δράστη.

Ο 68χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα τον 77χρονο, στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει επί τόπου την ζωή του. Αμέσως μετά, ο δράστης πυροβόλησε την 72χρονη σύζυγο του 77χρονου στον θώρακα και στο γόνατο, και στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητο τους!

Στην διαδρομή, συνάντησε τον γιο του ζευγαριού, ο οποίος βλέποντας τον 68χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του, υποψιάστηκε πως κάτι παράξενο συμβαίνει και προσπάθησε να τον σταματήσει. Τότε ο 68χρονος άρχισε να πυροβολεί ξανά, προσπαθώντας παράλληλα να απομακρυνθεί. Ο γιος κατάφερε να αποφύγει τα πυρά και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 68χρονο, ο οποίος κρατούσε ακόμα το όπλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.