Αίσιο τέλος για τον 6χρονο που παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα – Βγήκε από την εντατική

Αίσιο τέλος για τον 6χρονο που παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα – Βγήκε από την εντατική

Τέλος μπήκε στην περιπέτεια του 6χρονου αγοριού, που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από πνιγμό σε πισίνα, καθώς βγήκε από την εντατική.

Το μικρό παιδί, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ώρες στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, βγήκε από την Εντατική αφού η κατάσταση της υγείας του εμφάνισε σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο tempo24.news, ο υπεύθυνος της ΜΕΘ, Παιδίατρος Ανδρέας Ηλιάδης “πέρασε το κρίσιμο 24ωρο και είδαμε ότι ευτυχώς ο παρολίγον πνιγμός δεν άφησε καμία επιπλοκή στο παιδί.”

Ο κ. Ηλιάδης περιγράφει τον 6χρονο ως ένα χαμογελαστό γεμάτο ζωντάνια παιδί και επισημαίνει:

“Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον μικρούλη του είπα ότι δεν θα πρέπει να φοβάται το νερό και πως βγαίνοντας από το νοσοκομείο θα μάθει να κολυμπάει σωστά και με ασφάλεια. Θα ήταν κρίμα να κουβαλάει αυτό το τραύμα από εδώ και πέρα.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.