Τραγωδία στην άσφαλτο: Θανατηφόρο τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Κεφαλονιά (φωτο)

Τραγωδία στην άσφαλτο: Θανατηφόρο τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Κεφαλονιά (φωτο)

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Πέμπτης στην Κεφαλονιά, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου – Κεραμειών, στο ύψος Κοκύλια.

Ανάμεσα στους νεκρούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα efimeridakefalonia.gr, βρίσκεται ένα ανήλικο άτομο, 16 ετών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι, παρέσυρε τον ηλικιωμένο, ο οποίος βρισκόταν και κινούνταν πεζός στον δρόμο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν την ζωή τους και οι τρεις.

Ο 75χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, ο οδηγός της μηχανής, 20 ετών, πέθανε μερικά λεπτά έπειτα από το δυστύχημα.

Η 16χρονη κοπέλα που ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και κλήθηκε ασθενοφόρο που ήρθε να την παραλάβει. Ωστόσο, η 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Αργοστολίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.