ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Δικηγόρος Χ.Παππά: «Από επιλογή δεν ήθελα να γνωρίζω που βρισκόταν»

Δικηγόρος Χ.Παππά: «Από επιλογή δεν ήθελα να γνωρίζω που βρισκόταν»

Ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης μίλησε για την σύλληψη του πελάτη του, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν επιθυμούσε να γνωρίζει που βρίσκεται το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

Η διαδικασία είναι δεδομένη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα διατάξει την εκτέλεση της ποινής και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές, πιθανότατα στον Δομοκό, είπε ο κ. Σταυριανάκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν όλο αυτό το διάστημα των 9 περίπου μηνών που καταζητούνταν, ήταν στο σπίτι που συνελήφθη, είπε ότι αυτό δεν το γνωρίζει, καθώς από επιλογή του δεν ήθελε να γνωρίζει γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα της σύλληψης και δεν ήθελε στο μυαλό του πελάτη του να υπάρχει η σκέψη ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώριζαν.

“Ο ίδιος λέει ότι ήταν περαστικός από εκεί”, είπε ο κ. Σταυριανάκης, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στην Ελληνική Αστυνομία, “που έκανε τη δουλειά της με πλήρη επαγγελματισμό και χωρίς σόου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.