ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σύλληψη Χρήστου Παππά – Τι αναφέρει μία αυτόπτης μάρτυτρας

Σύλληψη Χρήστου Παππά – Τι αναφέρει μία αυτόπτης μάρτυτρας

Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου, με μία αυτόπτης μάρτυρα να μιλά για τα όσα είδε.

«Χθες είδα κάποιον κύριο από την ασφάλεια, όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα να ποτίσω τα ζωάκια μου να τους δώσω φαγάκι, να μπουκάρει στην πόρτα μου και να μου λέει είδατε κανέναν εδώ;» αναφέρει αρχικά η γυναίκα.

«Ποιος είστε εσείς;» τον ρώτησε: «Της ασφάλειας, δεν σας ξέρω κυρία μου δεν σας δίνω απαντήσεις» είπε ο αστυνομικός, σύμφωνα με την κάτοικο που μίλησε στο ΟΡΕΝ.

«Τον είδα τον Χρήστο τον Παππά τον πήραν και τον μπουζούριασαν μέσα, η είσοδος έγινε από την κεντρική πόρτα» πρόσθεσε.

Για την 52χρονη Ουκρανή που απέκτησε ελληνική υπηκοότητα που είχε θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, ανέφερε πως είναι κλειστός άνθρωπος.

Την έβλεπε όταν έβγαζε βόλτα τον σκύλο της πρωί βράδυ, ενώ τον Χρ. Παππά δεν τον είδε καθόλου όλο αυτό το διάστημα.

Επεσήμανε επίσης πως η 52χρονη ήταν παντρεμένη για αυτό το ισόγειο κρησφύγετο του Παππά είχε ανδρικό όνομα στο κουδούνι, όμως ο σύζυγός της πέθανε και η ίδια έμενε εκεί 9 με 10 χρόνια.

«Είδα σαν να ήταν ένοχη, δεν μου άρεσε ο τρόπος της, δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της ήταν πιο διστακτική να μιλήσει δεν έβγαινε κουβέντα από το στόμα της» κατέληξε η αυτόπτης μάρτυρας για την 52χρονη που υπέθαλπε τον Παππά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.