ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Τσαβούσογλου: Απειλές για νέες γεωτρήσεις στην Κύπρο

Μ.Τσαβούσογλου: Απειλές για νέες γεωτρήσεις στην Κύπρο

Ο Μ.Τσαβούσογλου απείλησε να στείλει και πάλι σεισμογραφικά σκάφη και γεωτρύπανα στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου.

«Αυτό που πρέπει να συμβεί η δίκαιη κατανομή εσόδων. Οι τρεις προτάσεις της ΤΔΒΚ (Ψευδοκράτους) παραμένουν στο τραπέζι. Η ΕΕ και ο ΟΗΕ πρέπει να κάνουν τα απαραίτητα βήματα για τη δίκαιη κατανομή. Σε αντίθετη περίπτωση, εμείς θα κάνουμε τα δικά μας βήματα, όπως το έχουμε κάνει. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό. Τότε, στις περιοχές που μας έχει παραχωρήσει άδειες η ΤΔΒΚ, θα συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας, όπως κάναμε μέχρι σήμερα και δεν θα αφήσουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και της ΤΔΒ» ανέφερε.

Κυπριακό

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Κυπριακό, επεσήμανε πως ο διορισμός ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για την Κύπρο είναι άσκοπος προς το παρόν, καθώς ο απεσταλμένος δεν έχει καμία σχέση με την επίλυση της σύγκρουσης στο νησί.

«Είναι λογικό να διοριστεί ένας ειδικός απεσταλμένος αφού διαπιστώσει ότι υπάρχει κοινός τόπος και έχει ληφθεί μια απόφαση για έναρξη νέων διαπραγματεύσεων» δήλωσε.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως η Τζέιν Χολ Λούτε, απεσταλμένη του ΟΗΕ στην Κύπρο, εργάζεται ήδη για να προσδιορίσει εάν υπάρχει κοινό έδαφος για την έναρξη νέων διαπραγματεύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.