
Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία στην Κρήτη, μετά τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου στο νησάκι Ντία, βόρεια του Ηρακλείου.
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι το κρανίο βρέθηκε σε μονοπάτι από επισκέπτες του νησιού, το απόγευμα της Κυριακής.
Στην περιοχή θα μεταβεί σκάφος του Λιμενικού από τη Χερσόνησο, στο οποίο θα βρίσκονται ιατροδικαστής αλλά και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Πληροφορίες θέλουν το κρανίο να βρίσκεται πολύ καιρό στο σημείο, ενώ απαντήσεις αναμένονται από την έρευνα του ιατροδικαστή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.