ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Αρέστοβιτς: «Αν ο Ζελένσκι είχε τηρήσει τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης το 2022 ο πόλεμος θα είχε τελειώσει»

«Πιθανή μία εξέγερση κατά του Ουκρανού προέδρου»

Α.Αρέστοβιτς: «Αν ο Ζελένσκι είχε τηρήσει τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης το 2022 ο πόλεμος θα είχε τελειώσει»

Ο Αλεξέι Αρέστοβιτς, ο πρώην σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι που έχει φύγει από την Ουκρανία για την ασφάλειά του, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Ουκρανό δημοσιογράφο Vasily Golovanov ότι ο πόλεμος θα είχε τελειώσει αν η Δύση και ο Ζελένσκι τηρούσαν τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης το 2022!

«Ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε τελειώσει με τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης στις αρχές του 2022 και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα ήταν ακόμα ζωντανοί».

Ο πρώην σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου επιβεβαίωσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, πως τα ρωσικά στρατεύματα που είχαν διαταχθεί έξω από το Κίεβο στην αρχή της ουκρανικής συγκρούσεις αποσύρθηκαν, ως κίνηση καλής θέλησης μετά τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ουκρανός πρόεδρος όμως με παρότρυνση της Δύσης αθέτησε τις συμφωνίες αυτές και συνέχισε το αιματηρό (και για τις δύο πλευρές) αυτόν πόλεμο.

Ο Αρεστόβιτς είπε επίσης ότι οι περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της χώρας δεν θεωρούν την Ουκρανία κράτος για το οποίο αξίζει να πολεμήσουν!

Πρόσθεσε πως ενώ όλοι περίμεναν μια εξέγερση στην Ρωσία κατά του Πούτιν, αυτή την στιγμή φαίνεται πιο πιθανό να υπάρξει εξέγερση κατά του Β.Ζελένσκι στην Ουκρανία, τύπου πλατείας Μεϊντάν.

Αναφέρθηκε και στην ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν και είπε πως «ενώ αυτός μας αποκαλεί αδέρφια, εμείς αποκαλούμε τους Ρώσους γουρούνια και ορκς (τα δαιμονικά πλάσματα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.