ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aaron Carter: Νεκρός μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε ο γνωστός ράπερ και ηθοποιός (βίντεο)

Έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1990 - Είχε ιστορικό κατάχρησης ουσιών

Aaron Carter: Νεκρός μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε ο γνωστός ράπερ και ηθοποιός (βίντεο)

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου ο πασίγνωστος ράπερ και ηθοποιός Aaron Carter.

Ο 34χρονος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής και στη συνέχεια έγινε ράπερ, αλλά και ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο σπίτι του στο Lancaster της Καλιφόρνια, σύμφωνα με το TMZ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το άψυχο σώμα του Aaron Cartrt βρέθηκε στην μπανιέρα του, ενώ πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο TMZ ότι έλαβαν κλήση στις 11 το πρωί του Σαββάτου, αναφορικά με έναν άνδρα, ο οποίος είχε πνιγεί στην μπανιέρα του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του TMZ, αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν σταλεί στο σημείο, αλλά μέχρι στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες ή στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Ποιος ήταν ο Aaron Carter

Ο Aaron έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ως ποπ τραγουδιστής, κυκλοφορώντας τέσσερα στούντιο άλμπουμ, ξεκινώντας με το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του το 1997, όταν ήταν μόλις 9 ετών.

Αφού το πρώτο του άλμπουμ πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, το δεύτερο άλμπουμ του Aaron, «Aaron’s Party», τριπλασίασε αυτόν τον αριθμό… και από εκεί και πέρα έγινε τακτικό μέλος του Nickelodeon.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στη ραπ, καθώς η μουσική του καριέρα προχωρούσε και εμφανίστηκε επίσης στο «Dancing With The Stars», ενώ έπαιξε και στην παράσταση «Seussical» στο Μπρόντγουεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Aaron είχε ιστορικό κατάχρησης ουσιών, με το οποίο είχε μιλήσει πριν από αρκετά χρόνια σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης πολλές φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.