ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

AbramsX: Αυτό είναι το μέλλον των αρμάτων μάχης κατά τους Αμερικανούς (βίντεο)

Οι νέες τεχνολογίες που φέρνει

AbramsX: Αυτό είναι το μέλλον των αρμάτων μάχης κατά τους Αμερικανούς (βίντεο)

Η αμερικανική General Dynamics Land Systems παρουσίασε επίσημα το AbramsX που αποτελεί την μελλοντική εκδοχή του γνωστού αμερικανικού άρματος μάχης που επίσημα θα κάνει το ντεμπούτο του στην  Washington, D.C., αυτή την εβδομάδα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του AbramsX είναι ο ουσιαστικά νέος μη-επανδρωμένος πύργος τους που φέρει νέας γενιάς ηλεκτρονικά και Ε/Ο συστήματα σε συνδυασμό όχι μόνο με νέο ολοκληρωμένο APS αλλά και με πυργίσκο με πυροβόλο των 30χλστ με καθήκοντα “ελεύθερου σκοπευτή” κατά στόχων εδάφους αλλά και drones.

Ποδιές νέας γενιάς και φουτουριστικό look,καθώς και το πυροβόλο XM360 των 120χλστ με ικανότητα βολής ενισχυμένων πυρομαχικών.

Αν και με βαριά νέας γενιάς θωράκιση το άρμα θα έχει 50% μικρότερη κατανάλωση καθώς και νέο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που ειδικά στις χαμηλές ταχύτητες κάνει το άρμα να κινείται αθόρυβα.

Ο μη επανδρωμένος πύργος φέρει και το σύστημα αυτόματης επαναγέμισης μειώνουν το πλήρωμα στα τρία άτομα ενώ μειώνεται και το συνολικό βάρος.

Πυρήνας του ψηφιακού πεδίου μάχης θα είναι το KATALYST Next Generation Electronic Architecture (NGEA) ενώ ολόπλευρα θα είναι τα συστήματα αυτοπροστασίας.

Πλέον το ζητούμενο είναι αν θα γίνει αποδεκτό από τον αμερικανικό στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.