ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αδειάζει το παλαιό υλικό η Ρωσία στην Ουκρανία: «Χρησιμοποιεί παλιούς σοβιετικούς πυραύλους »

Αναφέρουν ότι έτσι μεγαλώνουν οι απώλειες σε αμάχους

Αδειάζει το παλαιό υλικό η Ρωσία στην Ουκρανία: «Χρησιμοποιεί παλιούς σοβιετικούς πυραύλους »

Η Ρωσία χρησιμοποιεί πυραύλους από παλιά σοβιετικά αποθέματα για περισσότερο από το 50% των επιδρομών της στην Ουκρανία, οδηγώντας σε σημαντικές απώλειες αμάχων, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ο ρυθμός των ρωσικών επιδρομών στην Ουκρανία έχει υπερδιπλασιαστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δήλωσε ο ταξίαρχος Ολέξιι Χρόμοφ σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρει το Reuters.

Είπε ότι η Ρωσία προσπαθούσε να χτυπήσει στρατιωτικές και κρίσιμες υποδομές, αλλά χρησιμοποιώντας παλιούς σοβιετικούς πυραύλους που είναι λιγότερο ακριβείς.

«Οι στόχοι του εχθρού παραμένουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κρίσιμες υποδομές και βιομηχανία, δίκτυα μεταφορών. Ταυτόχρονα, ο άμαχος πληθυσμός υφίσταται σημαντικές απώλειες λόγω (κακώς στοχευμένων) χτυπημάτων», πρόσθεσε ο Ουκρανός αξωματούχος.

«Για να πραγματοποιήσει επιθέσεις, ο εχθρός σε περισσότερο από το 50% (των περιπτώσεων) χρησιμοποιεί πυραύλους από τη σοβιετική εφεδρεία, οι οποίοι δεν είναι επαρκώς ακριβείς. Ως αποτέλεσμα, πλήττονται κτίρια πολιτών στην Ουκρανία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότεροι από 200 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν κατά της Ουκρανίας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, σημειώνοντας αύξηση 120% από το πρώτο εξάμηνο του μήνα, είπε ο Χρόμοφ. Εκτίμησε ότι 68 τοποθεσίες αμάχων χτυπήθηκαν το δεύτερο εξάμηνο αυτού του μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.