Μαζικές παιραιτήσεις πιλότων F-22 στις ΗΠΑ λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού! – Έφυγε το 10% των χειριστών!

Μαζικές παιραιτήσεις πιλότων F-22 στις ΗΠΑ λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού! – Έφυγε το 10% των χειριστών!

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι μαζικές παραιτήσεις πιλότων από την αμερικανική Αεροπορία, μη μπορώντας να αποδεχθούν την εντολή του Πενταγώνου για υποχρεωτικό εμβολιασμό, όπως αποκαλύπτει το defencenet.gr.

Πιο συγκεκριμένα στην αμερικανική Αεροπορία έχουν ήδη σημειωθεί 27 παραιτήσεις πιλότων από τα τέλη Αυγούστου όταν άρχισε και το κύμα εξόδου από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εξαιτίας του εξαναγκαστικού εμβολιασμού.

Αυτό ισοδυναμεί με το 10% της συνολικής δύναμης πιλότων που μπορούν να χειρίζονται το συγκεκριμένο stealth μαχητικό αεροσκάφος το οποίος θεωρείται το πλέον προηγμένο παγκοσμίως.

Η αρχή έγινε στις 27 Αυγούστου όταν 12 πιλότοι από την 1η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση στο Langley-Eustis, από όπου επιχειρούν 36 F-22 στην Βιρτζίνια υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.

Αυτές υποβλήθηκαν λίγες ώρες αφότου το προσωπικό της βάσης που δεν είχε εμβολιαστεί, είχε λάβει ένα μήνυμα στις 04:00 π.μ. στο οποίο τους δινόταν εντολή να δηλώσουν μέχρι τις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας ότι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα εμβολιασμού!

Είναι άγνωστο εάν οι παραιτηθέντες είχαν επικοινωνήσει πρώτα μαζί τους, αλλά όλες οι παραιτήσεις έγιναν σε διάστημα εντός 90 λεπτών…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.