Στην θυγατρική της Raytheon, Raytheon Technical Services Company LLC (RTSC), ανέθεσε το Αμερικανικό Ναυτικό συμβόλαιο αξίας 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων για να διεξάγει το πρόγραμμα Συστήματος Ανάδειξης Στόχων (Target Cuing System – TCS) για το Κοινό Ατρακτίδιο Αναγνώρισης SHARP (Shared Reconnaissance Pod).

Η αναβαθμισμένη ικανότητα που θα παράσχουν οι προσπάθειες αυτές θα βελτιώσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα του συστήματος και θα μειώσουν τον φόρτο εργασίας των αναλυτών φωτογραφιών. Το  SHARP παρέχει υψηλής ανάλυσης τακτική αναγνώριση από αέρος στις αεροπορικές μοίρες των Αμερικανικών αεροπλανοφόρων έχοντας προηγμένες ικανότητες παντός καιρού και συνθηκών φωτισμού. Με την αναβάθμιση TCS ο οπτικός αισθητήρας του συστήματος θα παρέχει πιο διυλισμένες πληροφορίες στους αναλυτές και θα μειώσει τους χρόνους ανάλυσης μειώνοντας ταυτόχρονα τους χρόνους αντίδρασης. Σύμφωνα με το συμβόλαιο η RTSC θα διαχειριστεί όλο το φάσμα του προγράμματος TCS, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής και απόκτησης αισθητήρων, την σχεδιαστική ολοκλήρωση, την κατασκευή νέας προηγμένης σχεδίασης ατρακτιδίων και τον συντονισμό των πτητικών δοκιμών επί αεροσκαφών F/A-18E/F. Η αντισυμβαλλόμενη αρχή είναι η Διοίκηση Ναυτικών Αεροπορικών Συστημάτων (Naval Air Systems Command).

Το SHARP αντικατέστησε το παλαιότερο σύστημα TARPS (Tactical Air Reconnaissance Pod System) το οποίο χρησιμοποιούσε φιλμ και φερόταν από αεροσκάφη F-14. Η εισαγωγή του SHARP σε υπηρεσία από τον Στόλο άρχισε με την επιχειρησιακή εισαγωγή του σε αεροσκάφη F/A-18F Super Hornet του αεροπλανοφόρου USS Nimitz (CVN 68) το 2003. Το ατρακτίδιο έχει περιστρεφόμενο μεσαίο τμήμα για την βελτιστοποίηση της παρεχόμενης κάλυψης. Το ατρακτίδιο φέρεται επί των συνήθων φορέων του αεροσκάφους.