ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παραγγελία 34 ελικοπτέρων UH-145 από τον Αμερικανικό στρατό

Παραγγελία 34 ελικοπτέρων UH-145 από τον Αμερικανικό στρατό

Μετά από την επιλογή του UH-145 ως το μελλοντικό γενικής χρήσης ελικόπτερο του Αμερικανικού στρατού και την πρώτη παραγγελία ακολούθησε και δεύτερη για την κατασκευή 32 μονάδων, το ύψος της οποία θα ανέλθει σε 170 εκατ. δολάρια.

Η πρώτη παραγγελία αφορά την κατασκευή οκτώ μονάδων που θα λειτουργήσουν ως πρωτότυπα ανάπτυξης, αξιολόγησης και βελτιώσεων. Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό ύψος του προγράμματος που προβλέπει την προμήθεια 322 συνολικά μονάδων, θα ανέλθει σε δύο περίπου δις δολάρια. Μαζί με τα 34 ελικόπτερα, ο Αμερικανικός Στρατός θα παραλάβει και έξι συλλογές βαρούλκων ανύψωσης φορτίου και προσωπικού και ισάριθμες συλλογές διαρρύθμισης της καμπίνας για τη μεταφορά τραυματιών (Medevac). Οι συλλογές Medevac επιτρέπουν τη μετατροπή του ελικοπτέρου σε πλατφόρμα μεταφοράς τραυματιών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε μονάδες πρώτης γραμμής χωρίς να απαιτείται ειδικός εξοπλισμός. Στην πρώτη αυτή μεγάλη παραγγελία του Αμερικανικού στρατού η Eurocopter έχει επίσης αναλάβει την εκπαίδευση αριθμού χειριστών στον τύπο και τεχνικών όλων των ειδικοτήτων, ενώ στο πρόγραμμα υπηρεσιών εκπαίδευσης που έχει επιλεχθεί για την εκπαίδευση των πληρωμάτων στο άμεσο μέλλον, περιλαμβάνεται πλήρες σύστημα προσομοίωσης που αναπτύχθηκε και θα κατασκευαστεί από κοινού από τις Eurocopter και CAE. H διαδικασία εκπαίδευσης των πρώτων πληρωμάτων και τεχνικών θα ολοκληρωθεί στις εκπαιδευτικό κέντρο της Eurocopter στο Grand Prairie του Τέξας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.