ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των C-130J της Δανίας

Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των C-130J της Δανίας

Η Αεροπορία της Δανίας παρέλαβε από την κατασκευάστρια Lockheed Martin στις αρχές του τρέχοντος μήνα το τέταρτο και τελευταίο μεταφορικό αεροσκάφος νέας γενιάς τύπου C-130J Super Hercules που έχει προμηθευτεί. 

To πρώτο αεροπλάνο του τύπου, παραδόθηκε στη Μοίρα 721 στην αεροπορική βάση Αalborg το Μάρτιο του 2004 και ένα μόλις μήνα αργότερα, εντάχθηκε σε υπηρεσία. Από τότε μέχρι σήμερα, τα C-130J της Αεροπορίας της Δανίας έχουν συμπληρώσει περισσότερες από 5.000 ώρες πτήσης, εκτελώντας μάλιστα αποστολές σε όλο τον κόσμο. Εκτός της Δανίας και των ΗΠΑ, άλλες χώρες οι οποίες έχουν προμηθευτεί ή πρόκειται να παραλάβουν αεροσκάφη C-130J είναι η Νορβηγία, η Βρετανία, η Αυστραλία και η Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.