ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου εκπαιδευτικού αεροσκάφους LIFT T-7A για την αμερικανική Αεροπορία

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου εκπαιδευτικού αεροσκάφους LIFT T-7A για την αμερικανική Αεροπορία

Η Saab ξεκίνησε την διαδικασία παραγωγής και συναρμολόγησης του πρώτου τμήματος του αεροσκάφους T-7A στις 10 Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο Τύπου.

Πρόκειται για το νέο προηγμένο εκπαιδευτικό αεροσκάφος (LIFT Lead In Fighter Trainer) που θα είναι το βασικό αεροσκάφος της κατηγορίας για την αμερικανική Αεροπορία.

Η Saab είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και παραγωγή του πίσω τμήματος της ατράκτου του αεροσκάφους, με συνολικά επτά τμήματα ατράκτων να παράγονται στο Λίτζοπινγκ της Σουηδίας για τελική συναρμολόγηση στις εγκαταστάσεις της Boeing στο Σεντ Λούις του Μιζούρι.

Οι εργασίες παραγωγής σε πρώτη φάση πραγματοποιούνται στο Λίτζοπινγκ της Σουηδίας, ενώ αργότερα η μελλοντική παραγωγή του τμήματος της Saab για το T-7A είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί στις καινούριες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ουέστ Λαφαγιέτ της Ιντιάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.