Rafale: Τι συμβαίνει με τους κινητήρες; – Σε 6 έως 9 μήνες θα είναι έτοιμα τα γαλλικά μαχητικά για παράδοση

Rafale: Τι συμβαίνει με τους κινητήρες; – Σε 6 έως 9 μήνες θα είναι έτοιμα τα γαλλικά μαχητικά για παράδοση

Το γαλλικό υπουργείο Άμυνας φέρεται να έχει κάνει γνωστό πως τα ελληνικά μεταχειρισμένα Rafale, θα είναι έτοιμα για παράδοση σε 6 έως 9 μήνες από σήμερα και αυτό για να γίνουν οι κατάλληλες μετατροπές και τα αεροσκάφη να αποκτήσουν τις προδιαγραφές της ΠΑ.

Πάντως δεν έχει γνωστό εάν στα 18 μαχητικά θα υπάρχουν διθέσια και εάν ναι πόσα θα είναι αυτά.

Πολλά έχουν γραφεί για τις επιδόσεις του γαλλικού μαχητικού Rafale στον ηλεκτρονικό του εξοπλισμό. Ραντάρ AESA, ασυναγώνιστο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου, ηλεκτροπτικά και όπλα όπως MICA και προσφάτως METEOR συνθέτουν ένα ακατανίκητο σύνολο.

Λιγότερα όμως έχουν γραφεί για τις επιδόσεις του ως πλατφόρμα και κατά πόσο οι κινητήρες του αποτελούν το «αδύναμο» σημείο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.