ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κυβέρνηση που θα ακύρωνε την Συμφωνία των Πρεσπών έστειλε F-16 για την εορτή της Αεροπορίας των Σκοπίων (φώτο)

Η κυβέρνηση που θα ακύρωνε την Συμφωνία των Πρεσπών έστειλε F-16 για την εορτή της Αεροπορίας των Σκοπίων (φώτο)

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που πριν δύο περίπου χρόνια διαβεβαίωνε πως μόλις βγει αυτή κυβέρνηση θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών απέστειλε μαχητικά αεροσκάφη F-16 στα Σκόπια, έπειτα από εντολή του ΝΑΤΟ, για τον εορτασμό της Αεροπορίας των Σκοπιών.

Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στους Σκοπιανούς, καθώς είδαν να πετούν στον ουρανό των Σκοπίων ελληνικά μαχητικά.

«Το να γιορτάζουμε την Ημέρα την Αεροπορίας με το να πετάνε αεροσκάφη άλλης χώρας (επειδή δεν έχει η δική μας!) είναι ντροπή και κρίμα για το κράτος, για το στρατό και για ολόκληρο το έθνος», γράφει σχετικό tweet που αναρτά τις κάτωθι φωτογραφίες.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έστειλε τα μαχητικά, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, υπέγραφε διάταγμα το οποίο προβλέπει την επιβολή αυστηρών κυρώσεων σε όσους υπονομεύουν την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ενώ την ίδια εντός Ελλάδας η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή -και να υπερψηφίσει- την ψήφιση των πρωτοκόλλων της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλο αυτό την ώρα που πριν λίγα χρόνια πολλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος πρωτοστατούσαν στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό.

Η απόφαση της Ελλάδας να στείλει τελικά τα μαχητικά της στα Σκόπια, την ώρα που οι παραβιάσεις του FIR Αθηνών είναι καθημερινές από την τουρκική Αεροπορία, δημιουργεί παράλληλα πολλά ερωτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.