ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αναχωρεί η πρώτη ομάδα Ουκρανών πιλότων για να εκπαιδευτεί στα μαχητικά F-16

«Θα ακολουθήσει και δεύτερη»

Αναχωρεί η πρώτη ομάδα Ουκρανών πιλότων για να εκπαιδευτεί στα μαχητικά F-16

Έτοιμη να αναχωρήσει είναι η πρώτη ομάδα  Ουκρανών πιλότων, η οποία αναμένεται να αρχίσει την εκπαίδευσή τους στο εξωτερικό στα μαχητικά F-16, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αεροπορία της Ουκρανίας.

«Περιμένουμε να αναχωρήσει η πρώτη ομάδα και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η δεύτερη», δήλωσε σήμερα στην δημόσια τηλεόραση ο εκπρόσωπος της Αεροπορίας της Ουκρανίας Γιούρι Ιχνάτ.

Αρκετές δεκάδες Ουκρανών όπως επίσης και τεχνικό προσωπικό είναι θα εκπαιδευθούν σε αμερικανικής κατασκευής μαχητικά. Ο Ιχνάτ δεν επιβεβαίωσε σε ποια χώρα θα γίνει η εκπαίδευση τους. Τον Ιούνιο η Ολλανδία είχε ανακοινώσει ότι η εκπαίδευση των Ουκρανών πιλότων θα αρχίσει σύντομα.

Το Κίεβο ζητά πιεστικά εδώ και καιρό από την Δύση να την προμηθεύσει με μαχητικά αεροσκάφη για να αμυνθεί από την ρωσική εισβολή που άρχισε σχεδόν πριν 17 μήνες. Μέχρι στιγμής η Αεροπορία της Ουκρανίας μάχεται με παλαιά σοβιετικής κατασκευής μαχητικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.