ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Athens Flying Week 2023: Ο Ν.Δένδιας μπήκε μέσα στο κόκπιτ του γαλλικού Rafale (φωτό)

H Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει εντάξει ήδη στο οπλοστάσιο της 18 υπερσύγχρονα μαχητικά Rafale

Athens Flying Week 2023: Ο Ν.Δένδιας μπήκε μέσα στο κόκπιτ του γαλλικού Rafale (φωτό)

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, βρέθηκε σήμερα στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος του προγράμματος αεροπορικών επιδείξεων, στο Athens Flying Week 2023.

Ο υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τα στελέχη της ομάδας «Ζεύς» της Πολεμικής μας Αεροπορίας που συμμετέχουν στις επιδείξεις, τους Αμερικανούς που πέταξαν με τα F-35 αλλά και με τους Γάλλους πιλότους που πέταξαν με τα πανίσχυρα Rafale και εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες επισκέπτες.

O Νίκος Δένδιας δεν παρέλειψε μάλιστα να μπει και μέσα στο κόκπιτ του γαλλικού μαχητικού που βρισκόταν στην Τανάγρα και συμμετείχε στο πρόγραμμα του Athens Flying Week 2023.

Όπως είναι γνωστό, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει εντάξει ήδη στο οπλοστάσιο της 18 υπερσύγχρονα μαχητικά Rafale και αναμένει ακόμα 6 τους επόμενους μήνες.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας έγραψε:

Είχα την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσω στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα, όπου με υποδείχθηκαν ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος & ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, μέρος του προγράμματος αεροπορικών επιδείξεων, στο Athens Flying Week 2023.

Συναντήθηκα μεταξύ άλλων με τις ομάδες μεμονωμένων αεροπορικών επιδείξεων της Γαλλίας (Rafale), των ΗΠΑ (F-35), όπως και με την ομάδα «Ζεύς» της Πολεμικής μας αεροπορίας (F-16 Block 52+).

Είδαμε εξαιρετικές επιδείξεις από Έλληνες χειριστές μαχητικών αεροσκαφών και πιλότους άλλων κρατών, τα οποία με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ενισχύουν τις διμερείς σχέσεις με τη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/NikosDendias/status/1698351821037666424?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.