ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Emirates: Τούρκος υπήκοος τελικά ο «ύποπτος» της CIA

Λήξη συναγερμού για το... τίποτα!

Emirates: Τούρκος υπήκοος τελικά ο «ύποπτος» της CIA

Άλυτο μυστήριο η υπόθεση με το διπλό θρίλερ που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10.11.2022) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν η CIA ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές πως ίσως σε πτήσεις της Emirates για Ντουμπάι ή Νέα Υόρκη βρισκόταν άτομο ύποπτο για τρομοκρατία.

Η μια πτήση της Emirates «καθηλώθηκε» στο αεροδρόμιο της Αθήνας και το δεύτερο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνοδεία μάλιστα μαχητικών F-16 και με την εντολή να πετά μόνο πάνω από θάλασσα έως ότου να προσγειωθεί!

Ο άνθρωπος που θεωρήθηκε «ύποπτος» από τη CIA, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Πρόκειται για Τούρκο υπήκοο, 35 ετών και είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του πριν από τρία χρόνια. Έχει υποβάλει αίτηση ασύλου, ενώ έχει λάβει προσωρινή άδεια διαμονής ως το 2025.

Η οικογένεια του βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο ίδιος φέρεται να έχει κάνει αίτηση για βίζα, προκειμένου να ταξιδέψει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, η οποία αναμένεται να του δοθεί μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ενημέρωση της CIA προς τις ελληνικές αρχές έφτασε περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης αλλά, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η διαβάθμιση της ειδοποίησης δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.