ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

F-16, Rafale, Mirage 2000 θα πετάξουν σήμερα πάνω από την Ακρόπολη για την άσκηση «Ηνίοχος 2023»

Στα πλαίσια της άσκησης Ηνιόχος 2023 οι δύο διελεύσεις το μεσημέρι της Παρασκευής

F-16, Rafale, Mirage 2000 θα πετάξουν σήμερα πάνω από την Ακρόπολη για την άσκηση «Ηνίοχος 2023»

Διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών διαφόρων τύπων θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι στον ουρανό της Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροιπορίας οι διελεύσεις των μαχητικών θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της άσκησης Ηνίοχος 2023.

Η πρώτη πτήση θα γίνει περίπου στις 12:30 με διελεύσεις ελληνικών αεροσκαφών Τ-6 και σλοβένικου PC-9.

Δύο ώρες αργότερα, περίπου στις 14:30 πάνω από την Ακρόπολη θα πετάξει σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών από Ελλάδα, Γαλλία, Ινδία, Ιορδανία, Ισπανία, Ιταλία και Σαουδική Αραβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΑ στο σχηματισμό θα συμμετέχουν F-16, Mirage 2000-5, Rafale και F-4 από την Ελλάδα, Rafale από τη Γαλλία, Su-30 από την Ινδία, F-16 από την Ιορδανία, F-18 από την Ισπανία, Tornado από την Ιταλία και F-15 από τη Σαουδική Αραβία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.