ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο πιλότος που έχασε την ζωή του στην συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας (φώτο)

O 40χρονος επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης (27/12)

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο πιλότος που έχασε την ζωή του στην συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας (φώτο)

Ο 40χρονος επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας, είναι ο πιλότος που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης (27/12), όταν κατέπεσε το εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής αεροπορίας, στην Καλαμάτα.

Το εκπαιδευτικό αεροσκάφς που κατέπεσε είναι ένα τύπου Τ-2 της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, στο οποίο επέβαινε μόνο ο αξιωματικός που έχασε τη ζωή του.

aeroporia-episminagos aeroporia-episminagos2 epam-arthrou

Η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του 40χρονου επισμηναγού

«Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:28, αεροσκάφος τύπου Τ-2E Buckeye της 363 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του, Επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, 40 ετών».

Το αεροσκάφος έπεσε 500 μέτρα βόρεια της πύλης του αεροδρομίου

Η πτώση σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στα 500 μέτρα βόρεια της πύλης του αεροδρομίου, κοντά στην περιοχή Άρι στη Μικρομάνη.

Το διθέσιο αεροσκάφος που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κατέπεσε λίγο πριν προσγειωθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την πτώση ακούστηκαν εκρήξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του ήταν παντρεμένος και είχε δυο παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.