ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κινεζικό μαχητικό αεροσκάφος παραλίγο να συγκρουστεί με αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-52 στη Σινική Θάλασσα

Το κινεζικό μαχητικό έκανε μία επισφαλή αναχαίτιση

Κινεζικό μαχητικό αεροσκάφος παραλίγο να συγκρουστεί με αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-52 στη Σινική Θάλασσα

Ένα κινεζικό μαχητικό αεροσκάφος έφτασε κοντά στο να συγκρουστεί με ένα αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-52 πάνω από τη Σινική Θάλασσα, σύμφωνα με τις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αμερικανικό Πεντάγωνο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα και σχετικό αποδεικτικό βίντεο, το κινεζικό μαχητικό έκανε μία επισφαλή αναχαίτιση του αμερικανικού B-52, το οποίο εκτελούσε υπηρεσία ρουτίνας σε διεθνή εναέριο χώρο πάνω από τη Νότια Σινική Θάλασσα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αμερικανική διοίκηση, τα μαχητικό πλησίασε σε απόσταση τριών μόλις μέτρων το βομβαρδιστικό ενώ κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα κι όλα αυτά έγιναν, μάλιστα, νύχτα κι ενώ η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oι Ηνωμένες Πολιτείες δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν να επιχειρούν με ασφάλεια στην περιοχή, ενώ, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο  για το συμβάν από το Πεκίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.