ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετά τις εικόνες ντροπής τα «παροπλισμένα» ελικόπτερα… στέγνωσαν: Τα μετέφεραν «άρον άρον» στην 111ΠΜ που κάηκε!

Νέα ανακοίνωση από το ΓΕΣ, συνοδευόμενη με φωτογραφίες

Μετά τις εικόνες ντροπής τα «παροπλισμένα» ελικόπτερα… στέγνωσαν: Τα μετέφεραν «άρον άρον» στην 111ΠΜ που κάηκε!

Μετά το σάλο που δημιούργησαν οι εικόνες-ντροπής με τα ελικόπτερα τύπου UH-1H Iroquois, αλλά και τα ΑΗ-64 Apache, να βρίσκονται «πνιγμένα» στο Στεφανοβικείο Βόλου το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) εξέδωσε νέα ανακοίνωση, ενώ δημοσίευσε και μια σειρά από φωτογραφίες.

Το ΓΕΣ που πριν από λίγες ώρες διαβεβαίωνε ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα είναι παλιά και «άχρηστα», παρόλο που όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr συμμετείχαν πριν λίγους μήνες σε μεγάλη άσκηση, υποστηρίζει τώρα ότι… στέγνωσαν και ότι μάλιστα μεταφέρθηκαν σε στεγνό υπόστεγο.

Έτσι, επιβεβαιώνεται και ότι τα ελικόπτερα που είχαν πλημμυρίσει ότι δεν ήταν παροπλισμένα, όπως αρχικά διαβεβαίωνε το ΓΕΣ. Βέβαια δημιουργείται ένα ακόμη ερώτημα: Αφού ήταν «άχρηστα», γιατί τελικά μεταφέρθηκαν; Και άραγε με ποιο τρόπο το έκαναν; 

Να τονιστεί ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα μετακινήθηκαν από το Στεφανοβικείο στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Ν. Αγχίαλο Βόλου, στην οποία είχαν σημειωθεί εκρήξεις πριν από λίγες εβδομάδες.

Η μεταφορά των ελικοπτέρων γίνεται κατόπιν εισήγησης του διοικητή της βάσης ελικοπτέρων του Στεφανοβικείου και του διοικητή της 1ης Στρατιάς. Όπως έγινε γνωστό, η εντολή είναι να απογειωθούν όλα τα ελικόπτερα από τη βάση στην 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού και να μεταβούν σε ασφαλέστερη περιοχή.

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι οι επιπλέον φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο αφορούν χρονικό διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά των ελικοπτέρων (Ε/Π) προς στεγνό τμήμα της πίστας του  Αεροδρομίου (Α/Δ)  Στεφανοβικείου του Βόλου.

Όλα τα Ε/Π είναι ασφαλή», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΓΕΣ.

Οι φωτογραφίες του ΓΕΣ: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.