ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πτώση F-16 στις Σποράδες: «Ήταν 7 μποφόρ, χρειαζόμασταν 2 ώρες να φτάσουμε» λέει ο καπετάνιος που συνέδραμε στις έρευνες

«Μάθαμε ότι το super puma έκανε τη διάσωση και πήραμε εντολή από το λιμενικό να επιστρέψουμε»

Πτώση F-16 στις Σποράδες: «Ήταν 7 μποφόρ, χρειαζόμασταν 2 ώρες να φτάσουμε» λέει ο καπετάνιος που συνέδραμε στις έρευνες

Στην προσπάθεια διάσωσης του πιλότου του F-16 που κατέπεσε χθες (20/3) το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χαλκιδική και Αλόννησο, κοντά στη νήσο Ψαθούρα κλήθηκαν να συμμετάσχουν και παραπλέοντα σκάφη.

Τα σκάφη χρειαζόντουσαν περίπου 2 ώρες για να φτάσουν στο σημείο όπου έπεσε το μαχητικό.

Στα μισά της διαδρομής το λιμενικό τους ενημέρωσε να επιστρέψουν πίσω καθώς το super puma κατάφερε να διασώσει τον πιλότο.

Ο καπετάνιος σκάφους που έσπευσε να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου του F-16 μίλησε στο Mega για τις αντίξοες συνθήκες στη θάλασσα αλλά και τον ρόλο τους και τη συνδρομή τους στο λιμενικό.

«Ήταν 7αρι φορτωμένο με συνθήκες που δεν βγαίνουμε έξω. Είμαστε απομακρυσμένο νησί, ήταν μακριά από εμάς το σημείο. Εγώ ήθελα περίπου πάνω από 2 ώρες για να φτάσω βόρεια της Ψαθούρας και αφού μάθαμε ότι το σούπερ πούμα έκανε τη διάσωση και πήραμε εντολή από το λιμενικό να επιστρέψουμε. Είχαμε φτάσει στα μισά της διαδρομής»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περιφρουρούμε το πάρκο από την παράνομη αλιεία, το θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου. Είμαστε παγκόσμιος οργανισμός, προστατεύουμε τη θάλασσα. τρέχουμε να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί με τις οδηγίες πάντα του λιμενικού»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.