ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Σκοτ Ρίτερ: «Πώς οι Ρώσοι κατέρριψαν 24 αεροσκάφη σε μόλις 5 μέρες»

«Οι Ρώσοι ουσιαστικά εξουδετέρωσαν την ουκρανική Aεροπορία»

Σκοτ Ρίτερ: «Πώς οι Ρώσοι κατέρριψαν 24 αεροσκάφη σε μόλις 5 μέρες»

O πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Ρωσία κατάφερε να καταστρέψει δεκάδες ουκρανικά αεροσκάφη (24) μέσα σε μόλις 5 ημέρες. 

«Οι Ρώσοι μόλις ξεκίνησαν αυτό που αποδείχθηκε ότι είναι το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα αεράμυνας στην ιστορία. Δεν καταλαβαίνουμε τι συνέβη. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τα αεροπλάνα καταστρέφονται.

Παρά το γεγονός ότι κορεσμούμε τον ουρανό με τα ραντάρ μας, ψάχνουμε για τα πάντα στον ουρανό, αλλά τα αεροπλάνα απλά εκρήγνυνται. Οι Ρώσοι βρήκαν μια λύση», είπε αρχικά ο αναλυτής και προχώρησε:

«Τα MiG-29 εκρήγνυνται και τα Su-24 με τους βρετανικούς πυραύλους θα εκραγούν. Και θα εκραγούν επίσης επειδή πρέπει να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο και θα πιαστούν. Οι Ρώσοι ουσιαστικά εξουδετέρωσαν την ουκρανική Aεροπορία. Και εμείς θέλουμε να τους στείλουμε F-16. Μπορείτε να το ξεχάσετε, ακόμα και αν δεν προσπαθήσουν καν να απογειωθούν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η σύγχρονη τεχνολογία δεν αφορά μόνο τα F-35».

Ο Σκοτ Ρίτερ συνέχισε λέγοντας ότι «αυτό είναι το Avax, αυτό είναι το RC-135, κάθε drone που έχουμε. Αν αυτό το σύστημα είναι αυτό που νομίζω ότι είναι, σημαίνει ότι οι Ρώσοι μόλις εξασφάλισαν στους εαυτούς τους την αεροπορική υπεροχή στην επόμενη σύγκρουση. Εμείς θα σηκώσουμε τις συσκευές μας και αυτοί απλά θα εξαφανιστούν. Και δεν θα ξέρουμε καν τι συμβαίνει.

Θα μπορέσει το σύστημά τους να αναχαιτίσει έναν βαλλιστικό ή υπερηχητικό πύραυλο; Δεν ξέρουμε ακόμα. Αλλά ξέρω ότι η ρωσική αμυντική βιομηχανία είναι η πιο προηγμένη στον κόσμο και ήταν πάντα έτσι. Κατά τη σοβιετική εποχή, τα καλύτερα μυαλά δούλευαν γι’ αυτούς. Εδώ υπάρχει μια συσκευή από τους βαλλιστικούς πυραύλους τους, την αιχμαλωτίσαμε και την ανοίξαμε – αυτό είναι το επίπεδο της τεχνολογικής τελειότητας.

Το δείξαμε σε έναν μηχανικό που εργαζόταν στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo. Κοίταξε και είπε: “Ναι, αυτό είναι πλοήγηση, πετάξαμε στο φεγγάρι με αυτό. Το κάναμε αυτό, αλλά τώρα δεν μπορούμε”.

Είναι σαν τα πολεμικά πλοία που κατασκευάσαμε για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – δεν μπορούμε πλέον να κατασκευάσουμε ατσάλι γι’ αυτά, έχουμε χάσει την τεχνολογία.

Και οι Ρώσοι, σκέφτεστε: “Τι μπορούν να κάνουν;”, αλλά παράγουν τα καλύτερα όπλα στον κόσμο, και οι μηχανικοί τους είναι πραγματικές ιδιοφυΐες. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν εργάζονται για το κέρδος, αλλά για το καλό της χώρας τους. Όταν μια χώρα λέει: “Υπάρχουν πολλά αεροπλάνα εκεί που παρεμβαίνουν στη ζωή μας”, κάθονται και δημιουργούν νέα όπλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.