ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μήνυμα του πιλότου F-16 στην παρέλαση: «Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα»

Απαιτητικούς και εντυπωσιακούς ελιγμούς πραγματοποίησε ο επισμηναγός (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής

Το μήνυμα του πιλότου F-16 στην παρέλαση: «Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα»

Απαιτητικούς και εντυπωσιακούς ελιγμούς πραγματοποίησε ο επισμηναγός (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής με ένα F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», στο πλαίσιο της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χριστόδουλος Γιακουμής, με καταγωγή από το Πέραμα, είχε πετάξει και πέρυσι με το F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων πάνω από τη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας ένα συγκλονιστικό μήνυμα με στίχους του Κωστή Παλαμά.

Φέτος, στο μήνυμά του μέσα από το κόκπιτ του F-16 ο επισμηναγός είπε προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ελληνικό λαό:

«Τιμή στη γενιά του ’40, που υπερασπίστηκε την πατρίδα μας. Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια. Τιμή σε εκείνους που στη ζωή τους όρισαν και φυλάττουν Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και στον Ελληνισμό απανταχού της Γης. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη!»

Το περσινό μήνυμα του επισμηναγού Χριστόδουλου Γιακουμή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πέρασαν 81 χρόνια από τότε που ελληνική ψυχή κοίταξε στα ματιά τον εχθρό, και αντιστάθηκε, πάλεψε και τελικά νίκησε επαληθεύοντας τα λόγια του Κωστή Παλαμά. Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Μακεδονία», είχε πει πέρυσι ο επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.