ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγ.Παντελεήμονας – Βιασμός 17χρονης από Πακιστανό: «Είδα τον φόβο στα μάτια της»

Έβαλε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό της και την έσυρε στο υπνοδωμάτιο

Αγ.Παντελεήμονας – Βιασμός 17χρονης από Πακιστανό: «Είδα τον φόβο στα μάτια της»

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε το απόγευμα της Τετάρτης ένα 17χρονο κορίτσι, όταν ένας 42χρονος Πακιστανός, τη βίασε απειλώντας την με ένα μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά του, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Σμύρνης.

Η 17χρονη επισκέφθηκε τον αλλοδαπό, με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση, και ενώ μιλούσαν στον καναπέ κάποια στιγμή ο 42χρονος έπεσε πάνω της, έβαλε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό της και την έσυρε στο υπνοδωμάτιο.

Εκεί, βίασε το κορίτσι ενώ στη συνέχεια τράβηξε φωτογραφίες από τις αποτρόπαιες πράξεις του. Στη συνέχεια, απείλησε το θύμα του πως αν μιλήσει θα διαρρεύσει το επίμαχο υλικό.

Το κορίτσι βρήκε το θάρρος και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για να καταγγείλει το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του αλλοδαπού και τον συνέλαβαν.

Μια ένοικος της πολυκατοικίας, η οποία είδε την 17χρονη να βγαίνει από το σπίτι του δράστη, περιγράφει τον τρόμο που διέκρινε στο πρόσωπό της.

«Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία, τις προάλλες ζήταγε να της ανοίξουμε για να πάει σε ένα φίλο της. Τη θυμόμουν χθες που ήρθαν για να τον συλλάβουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βράδυ 9 η ώρα, είχε έρθει μαζί με τους αστυνομικούς, μάλλον για να τον αναγνωρίσει. Έσπασαν την πόρτα για να μπουν. Από την ομιλία της δεν μου φάνηκε Ελληνίδα. Ότι είδα φόβο στα μάτια της, είδα», λέει η γειτόνισσα του 42χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.