ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγιος Ιωάννης Ρέντη: 5χρονος έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο πατέρα και την 29χρονη μητέρα του παιδιού

Άγιος Ιωάννης Ρέντη: 5χρονος έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στις 7:30 το απόγευμα στην οδό Κουμουνδούρου στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όταν διερχόμενοι και ένοικοι πολυκατοικίας είδαν ένα παιδί μόλις 5 ετών, να πέφτει στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου.

Το 5χρονο έπεσε από τον 1ο όροφο, τη στιγμή που πιθανότατα έπαιζε στο μπαλκόνι.

Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Νίκαια- Ρέντη που μετέβησαν στο σημείο συνέλαβαν τον 35χρονο πατέρα και την 29χρονη μητέρα του παιδιού με καταγωγή από το Ιράκ, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το πεντάχρονο εν ζωή στο Παίδων Αγία Σοφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ της ίδιας ημέρας. Το παιδί κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των γονιών, αν σκαρφαλώσει στα κάγκελα του μπαλκονιού και από εκεί να βρεθεί στο κενό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.