ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Διγαλάκη στα Χανιά

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Βασίλη Διγαλάκη στα Χανιά

Άγνωστοι πέταξαν το βράδυ της Παρασκευής, μπογιές στην είσοδο του βουλευτικού γραφείου του Βασίλη Διγαλάκη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στα Χανιά.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος ο Βουλευτής.

Η ανάρτηση:

«Για ακόμη μια φορά οι γνωστές ομάδες απέδειξαν πώς αντιλαμβάνονται την ελευθερία που τάχα επαγγέλλονται. Θέλουν ασυδοσία για τους ίδιους και τις μειοψηφίες που εκπροσωπούν και να φιμώσουν όλους τους υπόλοιπους. Όχι, δεν θα περάσει και ποτέ δεν θα γίνει δεκτή η φασίζουσα νοοτροπία τους. Όσες μπογιές και να ρίξουν, η δημοκρατία δεν κηλιδώνεται.

Το πολιτικό μου γραφείο στα Χανιά χθες το βράδυ, λίγο μετά την προγραμματισμένη “πορεία αλληλεγγύης” από τη γνωστή κατάληψη».

Ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, καταδικάζει με δήλωσή του «επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους» στο σπίτι του υφ. Πολιτισμού Ν. Γιατρομανωλάκη και στο γραφείο του βουλευτή Χανίων της ΝΔ Β. Διγαλάκη, στην οποία τονίζει: «Περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του: «Το σπίτι του υφυπουργού για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη και το γραφείο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη δέχτηκαν επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους. Περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών, αλλά και των όποιων τοξικών και χυδαίων δικαιολογιών επικαλούνται οι αυτουργοί τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.