ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγρίνιο: Αναστάτωση μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε Δημοτικό σχολείο

Απαρτιζόταν από συνολικά τρία γκαζάκια, το ένα εκ των οποίων εξερράγη

Αγρίνιο: Αναστάτωση μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε Δημοτικό σχολείο

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από τρία γκαζάκια και ένα μπουκάλι εύφλεκτου υγρού εξερράγη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στον προαύλιο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου στο Αγρίνιο, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, όπου και διαπιστώθηκε πως από τον μηχανισμό ένα γκαζάκι είχε εκραγεί, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Το υπολειπόμενο τμήμα του μηχανισμού περισυλλέγη από τους αστυνομικούς και εστάλη το πρωί της Παρασκευής στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr στο σημείο εκείνη την ώρα βρίσκονταν ομάδα νεαρών ατόμων.

Μετά την έκρηξη αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές, χωρίς όμως να προκύψει κάτι επιβαρυντικό για τους προσαχθέντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.