ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αγρίνιο: Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 4χρονο αγοράκι

Στο λάπτοπ του είχε υλικό με σκληρούς βιασμούς παιδιών

Αγρίνιο: Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 4χρονο αγοράκι

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο 28χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος μετά την απολογία του στον στρατιωτικό ανακριτή χθες, κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών Ιωαννίνων.

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατ’ εξακολούθηση σε 4χρονο αγοράκι του οποίου την φύλαξη είχε αναλάβει η μητέρα του.

Τα στοιχεία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη. Ο 28χρονος φέρεται πως τέλεσε τα αδικήματα την περίοδο που έκανε την θητεία του στα Γιάννενα.

Υλικό με σκληρούς βιασμούς παιδιών είχε στο λάπτοπ

Μάλιστα, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ενδεχομένως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών.

Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη του υλικού κρίνεται ως ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον νεαρό και ισχυροποιεί τις καταγγελίες της οικογένειας για τα «αρρωστημένα ένστικτα» του Δημήτρη Κραβαρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.