ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγρίνιο: Θύμα κλοπής ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Νίκος Καρέλης – Δικογραφία εις βάρος 48χρονης

Η γυναίκα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Αγρίνιο: Θύμα κλοπής ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Νίκος Καρέλης – Δικογραφία εις βάρος 48χρονης

Η Ελληνική Αστυνομία, εξιχνίασε την κλοπή ειδών σημαντικής αξίας από το διαμέρισμα του επιθετικού του Παναιτωλικού Νίκου Καρέλη, διαπιστώνοντας ότι τα είχε ξαφρίσει μια γνωστή του γυναίκα.

Η κλοπή, που εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, φέρεται να έγινε στο διάστημα από την 1η ως τις 15 Φεβρουαρίου και η 48χρονη γυναίκα φέρεται να άρπαξε κοσμήματα και καλλυντικά συνολικής αξίας 10.000 ευρώ από το διαμέρισμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο Αγρίνιο.

Οι αστυνομικοί αφού αξιοποίησαν στοιχεία προέβησαν σε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας, όπου βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στον σέντερ φορ του Παναιτωλικού.

Σε βάρος της 48χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.