ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγριο έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε με πάνω από 30 μαχαιριές 63χρονο Ρομά σε χωράφι (upd)

Ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του

Άγριο έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη ο δράστης που δολοφόνησε με πάνω από 30 μαχαιριές 63χρονο Ρομά σε χωράφι (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 13:36) Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τον 63χρονο Ρομά που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης μέσα σε μια λίμνη αίματος σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα, καθώς συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τον θανάσιμα.

Όπως προκύπτει, πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε Ρομά.

Δράστης και θύμα είναι ηλικίας 63 ετών. axaia

Συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις αφού ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Μετά απο συμπλοκή που ακολούθησε, ο δράστης, επίσης Ρομά, έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τον 63χρονο με πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, ωστόσο ύστερα απο μεθοδική έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθη κοντά στην περιοχή. 339752880_582925860480202_3145946740799250450_n_0

Ο δράστης είχε αλλάξει ρούχα ενώ έχει βρεθεί και το μαχαίρι.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε τα εξής:

«Εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι σε αγροτεμάχιο στην Κάτω Αχαϊα από πολίτη ένας άνδρας ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Δυτικής Αχαϊας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράτη/δραστών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»


Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα 18 Απριλίου, ένας μεσήλικας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χωράφι της Κάτω Αχαΐας, στην έξοδο της κωμόπολης προς τα Σαγέικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος και αιμόφυρτος.

Εντοπίστηκε από συντοπίτες του, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ήδη στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που απέκλεισαν τον χώρο και συλλέγουν ευρήματα, για να μπορέσουν να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.