ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αίγυπτος: Κατέρρευσε κερκίδα σε γήπεδο μπάσκετ στο Κάιρο – Τουλάχιστον 27 τραυματίες (βίντεο)

Περισσότερα από 20 ασθενοφόρα έσπευσαν για να μεταφέρουν σε νοσοκομεία τους τραυματισμένους θεατές

Αίγυπτος: Κατέρρευσε κερκίδα σε γήπεδο μπάσκετ στο Κάιρο – Τουλάχιστον 27 τραυματίες (βίντεο)

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε τμήμα κερκίδας στη διάρκεια αγώνα μπάσκετ χθες Σάββατο σε γήπεδο του Καΐρου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου.

Τμήμα μιας κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», που βρίσκεται στη συνοικία της 6ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Γκίζας, υποχώρησε και τραυμάτισε 27 θεατές, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας Χοσάμ Άμπντελ Γκάφαρ.

Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ δύο τοπικών ομάδων διακόπηκε, όπως ήταν φυσικό, με απόφαση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Περισσότερα από 20 ασθενοφόρα έσπευσαν στο γήπεδο μπάσκετ για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία.

«Οι περισσότεροι έχουν υποστεί τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους», ανέφερε ο Γκάφαρ.

Οι αιγυπτιακές αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της κατάρρευσης της κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», το οποίο εγκαινιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.