ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ακρόπολη: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 17χρονοι που μαχαίρωσαν τον 18χρονο – Οι γιατροί έκαναν λόγο για «εκσπλάχνωση»

«Είχε ξαπλώσει κάτω και ούρλιαζε για βοήθεια, έπρεπε να καλέσουμε ασθενοφόρο»

Ακρόπολη: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 17χρονοι που μαχαίρωσαν τον 18χρονο – Οι γιατροί έκαναν λόγο για «εκσπλάχνωση»

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου, οι δύο 17χρονοι που επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον 18χρονο Δημήτρη στην περιοχή της Ακρόπολης το βράδυ της Δευτέρας.

Ο νεαρός βρισκόταν στην περιοχή με την παρέα του όταν ένας από τους δύο ανήλικους δράστες του επιτέθηκε με σκοπό τη ληστεία και τον τραυμάτισε στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα.

Μάλιστα, οι γιατροί έκαναν λόγο για «εκσπλάχνωση».

Ο 18χρονος Δημήτρης:

Ο 18χρονος χειρουργήθηκε αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ βγήκε και από τη ΜΕΘ.

Πώς έγινε η επίθεση

Αρχικά τους ζήτησαν τσιγάρα και όταν οι νεαροί τους απάντησαν πως δεν έχουν ο ένας εκ των δυο 17χρονων έβγαλε ένα μαχαίρι τραυματίζοντας τον 18χρονο Δημήτρη στην κοιλιά και στο λαιμό αρπάζοντας το τσαντάκι που είχε μαζί του.

Στόχος των δραστών να αρπάξουν τα ελάχιστα χρήματα του 18χρονου και το κινητό τηλέφωνο του.

«Βγάζει ο ένας μαχαίρι και το κολλάει στον λαιμό του Μήτσου. Δύο άτομα έτρεξαν από τον πανικό τους. Εγώ έκατσα με τον Μήτσο, είχε ξαπλώσει κάτω και ούρλιαζε για βοήθεια, έπρεπε να καλέσουμε ασθενοφόρο και ο Γιώργος άρχισε να τους καταδιώκει προς Μοναστηράκι», ανέφερε φίλος του θύματος.

Στη συνέχεια ένας 20χρονος από την παρέα των νεαρών μετά την επίθεση καταδίωξε τον έναν από τους δυο 17χρονους και τελικά 300 μέτρα πιο μακριά, στην οδό Αδριανού, καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου σε κατάστημα της περιοχής.

Χθες το πρωί εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο άλλος 17χρονος. Ο δράστης ήταν γνωστός της αστυνομίας καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.