ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλλοδαπός προς Έλληνες τηλεθεατές: «Θα σας κόψουμε το λαιμό» (βίντεο)

Την ίδια στιγμή που Ελληνίδες βιάζονται και σκοτώνονται από Πακιστανούς

Αλλοδαπός προς Έλληνες τηλεθεατές: «Θα σας κόψουμε το λαιμό» (βίντεο)

Βίντεο που δείχνει αλλοδαπό σε πανελλήνια μετάδοση να απειλεί τους Έλληνες με «κόψιμο λαιμού» είδε το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού STAR σχετικά με την ανάπλαση της Πλατείας Συντάγματος, όπου στο πλάνο εμφανίζεται παρέα αλλοδαπών, με τον έναν από αυτούς να κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του μαχαιριού που κόβει καρωτίδα μπροστά στην κάμερα.

Να προσθέσουμε πως το ελληνικό κράτος ακόμα για πολλές χιλιάδες αλλοδαπών παράνομων μεταναστών, δεν έχει πραγματική εικόνα ούτε για το ποιοι είναι και ούτε το παρελθόν τους στις χώρες προέλευσής τους.

Όλα αυτά την στιγμή που έχουμε σερί με βιασμούς και δολοφονίες νεαρών Ελληνίδων από Πακιστανούς

Να πούμε ότι πρόσφατα ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε έναν πολυτελέστατο χώρο  στο κτίριο του “Σεράφειου συγκροτήματος  Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας” και μάλιστα πλήρως ανακαινισμένο  με εξωτερικούς  χώρους, όχι σε κάποιον ελληνικό σύλλογο ή φορέα ή τουλάχιστον για την στέγαση Ελλήνων ή φοιτητών αλλά σε ένα σύλλογο Πακιστανών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.