ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμαλιάδα: Τρεις κακοποιοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν άνδρα που κινούνταν πεζός

Του άσκησαν σωματική βία και άρπαξαν από την τσέπη του 500 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του

Αμαλιάδα: Τρεις κακοποιοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν άνδρα που κινούνταν πεζός

Αιφνιδιαστική επίθεση δέχθηκε ένας Έλληνας την στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστος στην Αμαλιάδα, το απόγευμα της Τρίτης, από τρεις κακοποιούς που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν.

Ωστόσο, η ληστεία εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ήλιδας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός Έλληνα που συμμετείχε στην επίθεση.

Ο δράστης, μαζί με δυο συνεργούς του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, άσκησαν σωματική βία στον άτυχο άνδρα και άρπαξαν από την τσέπη του 500 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του.

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν την ταυτότητα του ενός δράστη, όμως δεν τον έχουν εντοπίσει και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.